Takaisin
K
e
s
ä
.
e
i
.
m
u
u
t
a
.
k
a
i
p
a
a
mimmit sijoittaa joona hellman hermanni emili tytti beat

Mimmit Sijoittaa

@mimmitsijoittaa

Mimmien ykkösvalinta on Lidl, koska siellä hinta-laatusuhde ja paistopiste on kaikista paras. Tuttujen käytävien varrelta mukaan napataan savutofua luomuna ja maapähkinävoita. Erikoiserätuotteet inspiroivat ja nyt kesällä kannattaakin suunnata Lidlin herkulliselle jäätelötiskille.

Tutustu

Emili Kumpuniemi

@emilikumpuniemi

Emilin täydelliseen aamupalapöytään valitaan aina Lidlin kaurasydämiä, jotka ovat paistopisteen valikoiman ehdoton kruunu. Lisäksi raikkaalta heviosastolta löytää aina haluamansa tuotteet tuoreustakuulla. Kesällä Emili valitsee sieltä makean vesimelonin - sekä tietty kurkkaa samalla irtojätskivalikoiman!

Tutustu

Joona Hellman

@joonahellman

Lidlin tapaan Joona ei ota itseään liian vakavasti. Se, mikä Joonan mielestä kuitenkin otetaan tosissaan, on herkullinen ruoka. Joonan erikoisosaamista on herkkujen maistelu, ja tänä kesänä hän aikoo syödä reilusti Lidlin jäätelöitä sekä Grillimaisterin valikoimasta koottua Unelmien Hotdogia.

Tutustu

Tytti Beat

@tyttibeat

Heti Lidliin astuessaan aloittaa Tytti fiilistelyn, sillä hän pitää erityisesti sen laajasta heviosastosta, josta löytyy kaikki arjen lempparit ja sesonkien yllättäjät. Tällä hetkellä kaupasta mukaan tarttuu aina kikherneitä sekä turkkilaista jogurttia, kun taas kesän suosikkijuttu on jäälatte kauramaidolla.

Tutustu

Hermanni

@hermanni

Hermanni arvostaa Lidlissä selkeyttä ja helppoutta. Kesäisin Hermannia ilahduttavat erityisesti sesonkituotteet, jotka tuovat piristystä kesäpäiviin ja mökkireissuille. Hermannin puoliso usein vitsailee, että jos Hermannia ei meinaa löytää Lidlistä, hänet löytää takuuvarmasti käyttötavaraosastolta.

Tutustu